ΣΚΟΠΟΣ

Στο Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά, παρέχουμε σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας δωρεάν ιατρική και οδοντιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη και φάρμακα.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου όλη μέρα θα παραμείνει κλειστό σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα της ΕΡΤ για ελεύθερη δημόσια ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
τηλ: 2104960790 
Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα, 3ος όροφος,
Πλατεία Μέμου, Κορυδαλλός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η πραξικοπηματική διακοπή της ΕΡΤ υπερβαίνει κάθε όριο νομιμότητας! 
 
Η αιφνιδιαστική διακοπή ενός δημόσιου μέσου επικοινωνίας και η απόλυση χιλιάδων υπαλλήλων εν μία νυκτί, είναι απαράδεκτη, μας προσβάλει όλους και δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί σε καμιά δημοκρατία
Όπως αγωνιζόμαστε ενάντια στην συστηματική αποδόμηση του δημοσίου συστήματος υγείας, έτσι θα αγωνιστούμε και ενάντια στην αποδόμηση των δημόσιων μέσων πληροφόρησης και επικοινωνίας.
Το  Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου όλη μέρα θα παραμείνει κλειστό σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα της ΕΡΤ για ελεύθερη δημόσια ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση.
Εμείς οι εθελοντές και εθελόντριες του ιατρείου μας καλούμε σε συγκέντρωση -για όσο χρειαστεί- στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, για να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου και την ενημέρωση, τα δημόσια αγαθά, το δημόσιο χώρο
υψώνοντας φωνή αντίστασης στην μονομερή αποδόμηση του κράτους.

Επίσης, αν συμφωνείτε υπογράψτε και προωθήστε:
Να σταματήσει το κλείσιμο της ΕΡΤ! - Stop the shutdown of Public Television in Greece!
Συλλογή υπογραφών στο παρακάτω λινκ - The petition is really important. Click here to sign:
http://www.avaaz.org/en/petition/Stop_the_shutdown_of_Public_Television_in_Greece/?kVukVcb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου